ATTACHÉE | WAT WIJ DOEN
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Attachée geeft advies en ondersteuning op de volgende gebieden

Samen met onze klanten inventariseren we als eerste de merkwaarden van de organisatie die vervolgens worden vertaald in concrete plannen. Hierbij valt te denken aan interviews, fotoshoots, persberichten en/of de organisatie van een event.

Social en online media winnen meer en meer terrein, maar traditionele media blijven toonaangevend. Wij nemen social media dan ook mee in het communicatievoorstel als onderdeel van de totale strategie. Social media worden vaak nog onderschat en het is ook niet iets wat je er even ‘on the side’ bij doet. Wij ondersteunen dan ook in het optimaal gebruiken van de social media om zo een goede relatie aan te gaan en te behouden met de volgers. Tevens kunnen wij de social media kanalen ook volledig beheren voor onze klanten.

PR & Projectmanagement0

Communicatiestrategie, Social en online media & Crisis communicatie0

Events & Celebrity dressing0

Wij kijken altijd verder dan de gebaande paden

Bij Attachée werken ervaren media- en communicatiespecialisten die hun sporen in het vak hebben verdiend. Daarbij hebben zij een voorliefde voor PR. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk aan journalisten, bloggers en overige influencers. Attachée gaat verder dan het schrijven van een persbericht en denkt graag strategisch en creatief mee. Wij kunnen als sparring partner optreden maar ook als vast aanspreekpunt vanuit uw organisatie als PR manager.

Attachée is actief op de volgende markten

  • Lifestyle, Fashion & Beauty
  • Zakelijke dienstverlening

Wij zijn met name gespecialiseerd in marketing, communicatie, events en PR op het gebied van Lifestyle. Hierbij kan men denken aan Mode, Beauty, Reizen, Entertainment, Cultuur, Interieur, Design, Culinair, Kids en Vrije Tijd. Ook buiten deze aandachtsgebieden zijn wij actief en kan men bij ons terecht.

Attachée heeft uitgebreide ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en de uitvoering van evenementen

Soms is een evenement de beste manier om een bepaalde doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan productlanceringen of een winkelopening. Hierbij is het aantrekken van de juiste gasten van essentieel belang. Immers, de aanwezige gasten maken het event en als niet de juiste mensen aanwezig zijn wordt niet het gewenste resultaat bereikt. Wij staan bekend om een uitgebreid netwerk en een goed klantenbestand. Wij kunnen er dus te allen tijde voor zorgdragen dat de juiste mensen op het juiste feest aanwezig zijn en de juiste gastenlijst wordt opgesteld.