ATTACHÉE | WIE WIJ ZIJN
21619
page-template-default,page,page-id-21619,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

WIE WIJ ZIJN

Bij Attachée werken ervaren media- en communicatiespecialisten die hun sporen in het vak hebben verdiend. Daarbij hebben zij een voorliefde voor PR. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan journalisten, bloggers en overige influencers. We zijn breed geïnformeerd, tonen in veel zaken interesse en streven ernaar de relatie tussen onze cliënten en hun publiek te verstevigen.

 

CHRISTIAN LOOMAN – EIGENAAR

Christian Looman richtte Attachée op. Hij was jaren werkzaam als marketing- en communicatiemanager bij Holland Casino waar hij verantwoordelijk was voor alle marketing- en communicatieactiviteiten waaronder entertainment, events en PR. Vervolgens startte hij zijn eigen bedrijf CL Events & Management, dat zich bezig houdt met event- en artiestenmanagement.

E-mail: christian@attachee.nl
Telefoon: 06-51221954

 

 

 

Referenties:

 

O’Right Haircare

Als een professioneel cosmeticamerk hebben we de behoefte om in direct contact te staan met belangrijke influencers in zowel de consumentenmedia als vakpers. Vanuit onze ervaring met PR agencies in de laatste 20 jaar hebben we geleerd dat het voornamelijk gaat om het kennen van de juiste mensen en het hebben van de juiste ingangen. Daarom is het belangrijk om te werken met een PR bureau waar mensen werken met het juiste netwerk. Vanaf het moment dat Attachée ons benaderde waren we enthousiast om met ze te werken omdat ze ons een aantal voordelen boden ten opzichte van andere bureaus te weten; direct contact met bekende editors en journalisten bij de printmedia, een sterkte focus op online media / bloggers, flexibele aanpak, laagdrempeligheid en een sterk en interessant merkenportfolio. We werken al ruim 2,5 jaar met Attachée in nauwe samenwerking. Ze hebben kennis van ons merk en leveren bovenal een grote output aan publicaties. Daarom kan ik ieder bedrijf adviseren om met hen samen te werken omdat ze leveren wat ze beloven.
Paul Masselink | CEO

 

2BSlim

Twee jaar geleden zijn we ons bedrijf 2BSLIM gestart. Een bedrijf dat een sauzenlijn produceert zonder vet en zonder suiker. Onze ambassadeur TV presentator Sander Janson adviseerde ons Attachée en we zijn zeer tevreden omdat ze ontzettend accuraat en professioneel zijn en zeer snel zijn in hun acties en reacties.
Daarnaast beschikken ze over een groot netwerk en denken altijd na over wat het beste is te ondernemen voor het merk, niet alleen op PR vlak. We kunnen Attachée van harte aanbevelen als PR partner. What you see is what you get.
Hermione Naberhuis | CEO

 

Colette Sol

Het grote belang van zichtbaarheid is voor elk merk van vitale waarde. Attachée is voor ons de motor waar onze PR op draait. Informeren en enthousiasmeren van vakpers en consument met daarbij onze wensen en onze koers in het oog houdend. Voortborduren op succes, aanpassen van activiteiten die minder opleveren.
De lijnen zijn kort. Het contact is hartelijk, no nonsense en to the point. Attachée heeft een sterk netwerk met warme contacten. Ons label is regelmatig te zien in diverse media. Landelijke magazines en kranten (o.a. LINDA., Libelle, Nouveau, Story, Plus en Parool), regionale print uitgaven (o.a. Bruist en Stijl & Allure) , modevakbladen, TV (Koffietijd) en diverse sociale media en bloggers toonden onze actuele collectie schoenen en kleding.

Wij werken nu ruim een jaar met Attachée en het heeft ons fors meer publicaties opgeleverd dan de PR-bureaus waar wij in het verleden mee hebben gewerkt. Wij bevelen Attachée van harte aan.
Miranda Sol | CEO Colette Sol Shoes & Fashion